9 Ekim 2010 Cumartesi

SENDEN ÖNCEKİLER DEMO

  Bugün temizlik yaparken dinlediğim şarkı böyle diyordu;
yıkılır fark atar alo, senden öncekiler demo
yazılır şarkılar alo, senden öncekiler demo
   Her yeni aşkımızda böyle demez miyiz aslında, dilimizle veya lisan-ı hal ile. Yoksa bizim gibi olgun yaşlarında yaşanan aşklar için mi söylendi bu mısralar? Çok kötü değil mi, aşklar kelimesi; her seferinde sonsuza kadar diye başladığımız birşeyin ardından. Madem aşk sonsuz o zaman aşklar nasıl oluyor peki, hepsi aynı anda yaşanmıyorsa eğer? Demek ki doğru söylüyor, aşk geçici bir duygudur, kalıcı olan sevgidir diyenler. İyi de kaç aşk sevgiye dönüşebiliyor ki, bu çok zor aslında zira aşk; durulmayı kabul edemeyecek kadar azgın bir duygudur, sevgiye dönüştüğünü söylemek aşka ihanet gibi gelir bana herzaman. Bitmesi daha iyi belki de öyle tutkusuz birşeye dönüşmektense, hastalığı kendini tüketen bir insanın ölümünü dilemek gibi birşey, kimbilir belki insafsızlık bu dediğim ama....................
    Belki de aşkın anısını ve heyecanını ayakta tutmanın bir yolunu bulan insanlardır, sevgiye dönüşmüş haliyle mutlu olmayı başaranlar.  Ne diyelim, mutlu aşk varsa mutlu olsunlar tüm yüreğimle diliyorum bunu. Artık demo değil, orjinal aşklar dileğiyle.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Tesadüf mü kader mi bilinmez ama şu anda radyoda bu şarkı çalıyor senin yazını okurken:)

MECMUA-İ MODERN dedi ki...

Bilgisayar oyunu sanki mübarek:))))

efrasiyab dedi ki...

aşk bitince sevgi değil, yalan başlar. sevgi bambaşka bir denklemin parametresidir. içinde kıskançlık, bencillik ve sahiplenmenin olmadığı bir denklemin. ve bilindiği gibi bazı denklemlerin ortak bir noktası vardır. bazılarının bir çok. bazılarının ise hiç.